Versio

Over Versio
Gemiddelde beoordeling: 0.5 out of 5 stars (0,5 / 5)

De webhost Versio uit Leeuwarden is opgericht in 2008 en biedt zes linux webhostingpakketten aan. Ook biedt de host reseller hosting aan.

De zes shared hostingpakketten van Versio zijn:

  • Brons NL: 1500 MB schijfruimte, 20 GB dataverkeer per maand, aantal domeinen op één account hosten: 25
  • Zilver NL: 7500 MB, 100 GB, aantal domeinen op één account hosten: 50
  • Groot NL: 15000 MB, 200 GB, aantal domeinen op één account hosten: 100
  • Expert NL: 40000 MB, 600 GB, aantal domeinen op één account hosten: geen beperking
  • Platinum NL: 100000 MB, 1500 GB, aantal domeinen op één account hosten: geen beperking
  • Giga NL: 200000 MB, 3000 GB, aantal domeinen op één account hosten: geen beperking

Alle pakketten bieden ondersteuning voor onder andere: PHP, MySQL (geen beperking voor het aantal databases), CGI, onbeperkt aantal e-mailaccounts, Cronjobs, Eigen error pagina’s, 1 klik backups en meer dan 40 kant-en-klare scripts installeren via Installatron. Er wordt gebruik gemaakt van het DirectAdmin control panel.

Bij alle pakketten mogen meerdere zelfstandige websites met domeinnamen op één account gehost worden. Bij het kleinste pakket mogen dit er maximaal 25 zijn en dit loopt op tot 50 en 100 respectievelijk bij de Zilver en Groot pakketten. Vanaf het Expert pakket is er geen beperking meer voor het aantal domeinnamen en websites dat gehost mag worden op het account.

De host biedt een uptime garantie van 99.9% en een 14 dagen geld terug garantie.

Versio biedt support via e-mail en ook dagelijks via live support op de website. Er is tevens een lijst met vaak gestelde vragen op de site te vinden. Daarnaast is er een klantenforum waar vragen gesteld kunnen worden.

Bezoek Versio

Heb jij ervaringen met Versio? Voeg je ervaring dan s.v.p toe onderaan deze pagina. Bedankt voor je bijdrage aan deze site!

Hieronder staan de hosting ervaringen met Versio van andere bezoekers.

 

Versio

0.00
1.6

Inhoud pakket

1.0/10

Prijs

5.0/10

Kwaliteit

1.0/10

Support

0.5/10

Algemene beoordeling

0.5/10
Verzenden
User Review
0.35 (108 votes)

37 reacties op “Versio”

  1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Zowel de service als prijs van Versio zijn een dikke tegenvaller. Versio voldoet helemaal niet aan onze verwachtingen!
    Er was geen PHP aanwezig op de server, VPS was veel trager dan een shared hosting. De verhuis service, om het plat te zeggen, trekt op niks! Wij hebben meerdere malen problemen aangekaart maar er werd ons nooit oplossing gegeven.

    Versio mag vele fouten maken maar als wij een refund aanvragen die net buiten hun termijn valt wordt deze geweigerd. Klantvriendelijk zijn ze nu ook niet bepaald want hun fouten werden in onze schoenen geschoven.

    Moesten wij op die manier omgaan met onze klanten, we zouden niet meer bestaan!

    1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Ken Versio niet maar als ze zo met klanten omgaan ben ik daar niet te vinden.

  2. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Support is echt bagger.
    Heel slecht.
    Ik ben 1 week onbereikbaar en nog steeds geen oplossing.
    Ticket die te lang duren voordat ze beantwoord worden en dan worden ze ook nog eens half beantwoord

  3. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Goedkoop is duurkoop. Versio neemt klachten niet in behandeling en support neem een loopje met de waarheid.
    Betaal gewoon iets meer dan voorkom je een hoop ellende.

    1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Domein staat offline, lekker geregeld daar bij Versio.
      Eerst al een flinke prijsverhoging gehad en nu nog eens downtimes en de service is ook super slecht!

      1 ster, kan helaas niet lager geven.

      1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
        Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

        De diensten van Versio zijn “prepaid” diensten, wanneer jij niet op tijd je hostingpakket/domeinnaam betaalt, wordt deze gewoon opgeheven en verwijderd of wanneer het om een domeinnaam gaat wordt deze in quarantaine gezet.

        Bij laster of smaad gaat alles van de klant op zwart.

        1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
          Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

          De klant is niet bezig met laster of smaad en al zeker geen bedreiging, als je dat soms denkt.

          Onder kapotmaken verstaat hij blijkens dit verhaal het sturen van boze tweets met mogelijk terechte kritiek. Dit is niet hetzelfde als een bedreiging met fysiek geweld.

          De klant heeft hier gewoon gelijk, en nu ik weet dat Versio -lees- “Reshad Bashir” zo met zijn klanten omgaat, zal ik nooit zaken doen met Versio. Sowieso -1 voor mensen die denken dat ze Mark Zuckerberg zijn en zichzelf “ceo Bashir” noemen. CEO is een Amerikaans-economische term die niet past bij een Nederlandse BV. Wie heeft die term geplaatst of noemt Bashir zichzelf zo? ;(

          Meteen dreigen met een (kansloze aanklacht op basis van een) artikel uit het Wetboek van Strafrecht is makkelijk, netjes vragen hoe je een klant kan helpen en, indien aan de orde eigen schuld toegeven een stuk moeilijker.

          1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
            Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

            Waar het bij smaad gaat om het opzettelijk proberen om iemand zwart te maken, ongeacht het medium.

            Deze persoon begint met het uiten van zijn mening, waarna het op een gegeven moment zijn doel wordt om de boel zwart te maken. Dit kan je ook terug zien in zijn Tweets en retweets. Na een tijdje geeft hij aan dat hij juridisch gaat kijken of hij eventueel strafbaar zou als hij een website registreert met Versio sitenaam (“Even bijlesje juridisch recht op handelsnamen en domeinnamen nemen….”). Op zo’n moment weet je dat je bezig bent met het zoeken van grenzen. Het is nu aan een rechter om te bepalen aan welke kant van die grens hij is beland met zijn acties.

            1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
              Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

              Iedereen die een negatief advies geeft voor een bedrijf (een negatieve tweet, een negatieve recensie) doet dat toch in de hoop dat consumenten die dat lezen met dat bedrijf geen zaken doet? Hij constateert simpelweg dat zijn acties meer succes hebben dan hij voor mogelijk had gehouden, en vindit dat grappig. Je kunt hem hoogstens verwijten dat hij eerlijk is.

              En dat smaad komt als een boemerang terug omdat het bedrijf hem publiekelijk verwijt nooit een klacht te hebben ingediend, wat aantoonbaar onjuist is.

            2. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
              Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

              Het is naar mijn idee een uit de hand gelopen conflict waar we de echte aanleiding nog niet precies genoeg van weten om te bepalen wie er nu echt benadeeld is. Aangenomen dat het gaat om het verlopen van een domein na enkel een waarschuwing het volgende:

              Bij Versio heb je gewoon de mogelijkheid om prepaid te betalen en te selecteren welke domeinen automatisch verlengd dienen te worden. Klagen dat de domeinen verwijderd worden na een waarschuwing slaat naar mijn idee nergens op, zo werkt het systeem van domeinen registreren. Wanneer een domein vervalt wordt deze voor een bepaalde tijd gelocked en kan niemand deze meer registreren (om misbruik te voorkomen).

              Wanneer je deze verloopdatum over het hoofd ziet, zelfs na een waarschuwing, heb je gewoon pech. Zo werkt het.

              Toch vind ik Versio hier ook niet goed uit de verf komen. Een klant bang maken met juridische dreigementen? Dat is zeker niet zoals het hoort. Daarnaast weet iedere jurist dat smaad een van de moeilijkste aanklachten is om te bewijzen. Versio gaat daar nergens mee komen.

              1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
                Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

                Het bewijs is hier niet heel moeilijk te leveren aangezien klant de motivatie (‘kapot maken’) al over het WWW heeft geslingerd.

            1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
              Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

              *psst* Reshad Bashir is een broer van SP-kamerlid Farshad Bashir

              1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
                Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

                Volgens de inschrijving KvK-nummer 53309979:
                Versio .nl .eu .uk .be – Enig aandeelhouder – Total Webhosting Solutions B.V.

                Gevolmachtigde:
                Naam: Bashir, Reshad
                Geboortedatum en -plaats: 09-05-1991, Kabul, Afghanistan
                Datum in functie: 21-12-2017 (datum registratie: 24-01-2018)
                Inhoud volmacht: Beperkte volmacht tot EUR 20.000,00. Bevoegd tot het doen van opgave aan het handelsregister.

          2. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
            Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

            Waar heb je het over, waarom zou je geen chief executive officier als functie titel in een nederlands bedrijf kunnen hebben? Als je als NL bedrijf iets wilt bereiken buiten de Nederlandse grenzen, is het buitengewoon handig als mensen die geen Nederlands spreken ook weten wat je functie is. Daarbij is het handig als je names een bedrijf met de pers praat, men weet of je met de baas of met de concierge praat.

        2. Versio is een pauperhost
          Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
          Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

          Nou Reshad ik vindt zijn ervaring anders wel herkenbaar. Ik heb toendertijd even good research gedaan naar hosting providers en ik moet zeggen dat er maar weinig zijn die mij vertrouwen inboezemen. Er zijn er zelfs een stel die via een of andere weg betalen voor het geven van goede reviews.

          Slechte reviews voor de rechter slepen of klachten van een klant niet behandelen vindt ik minstens net zo erg. Ik bleef toen uit de buurt van Versio en nu helemaal.

          Ik lees hier maar een ding; Versio sleept zijn klanten voor de rechter.
          Mooi da’k daar geen klant wordt.

          1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
            Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

            Sterker nog; Versio betaald voor goede reviews, en ja dit is te staven met bewijzen door mij.

            De “goede” reviews die je ziet zijn betaalde reviews voor 1 euro per review, dit riep Versio op aan haar klanten.

            Lekker objectief…….

  4. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Klantenservice is niet te bereiken, er staat nergens een telefoonnummer, je kan niet om hulp vragen alleen terecht bij FAQ aka heb je geen zak aan.

    Sinds ik er een domeinnaam + host heb gekocht krijg ik mega veel buitenlandse spam e-mails.

  5. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Erg slecht. Wij werken met meerdere hostingpartijen maar deze hebben we al snel weer afgestoten. Hoop gedonder gehad en dan ook nog eens een helpdesk die slecht bereikbaar is en niet echt vriendelijk.

    Zeg maar onbeschoft.

    Uiteindelijk maar alle domeinen en hostingpakketten die bij Versio stonden verhuisd naar een andere. Bij Versio betaal je uit een “online portemonnee” zoals ze dat zelf noemen. Je betaald voorschot en daar wordt uitgehaald wat er besteld is. Ik had dus geld over toen ik weg ging. Dat krijg je dus niet terug. Ze verstoppen zich achter een of andere wetgeving die helemaal niet opgaat. Maar voor € 18 ga je geen zaak aanspannen natuurlijk.

    Nooit zaken doen met VERSIO, deze tent van Reshad Bashir staat voor mij voor pure MISLEIDING & OPLICHTING in elk geval.

    Goedkoop is duurkoop!

    1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Tsja versio. Veel hosting, geen service maar voor weinig geld.

    2. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Voor dat geld kun je ook niet veel verwachten, maar mijn sites zijn een keer verwijderd bij versio, ook door vele queries.
      Vervolgens geen contact mogelijk met de helpdesk, dus zet ik mijn ervaring op een review website…..
      5 min later een mail van versio, of ik mijn slechte review wil verwijderen, dan zouden ze direct mijn account herstellen.

      Dat zegt wel wat over hun manier van werken. Daarna direct mijn versio account stopgezet en alles verhuisd naar een volwassen partij.

    3. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      De langzame en vaak niet bereikbare hosting pakketten waren goed omdat ze bijna gratis waren. Na een hele kleine vermelding van de verdubbeling van de prijzen onderaan een nieuwsbrief (die direct tussen de spam beland) heb ik contact opgenomen met de helpdesk, maar zij wilden de automatische incasso niet terugdraaien.

      Dit valt volgens mij onder het kopje oplichterij.

      Vermijd versio kostte wat kost.

      1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
        Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

        Gewoon een hele slechte hoster. Eigenlijk altijd wel wat bij Versio. Storingen, vervelende helpdeskmedewerkers. Dat was al zo toen het goedkoop was. Na de 400% prijsverhoging is dat nog steeds zo.

    4. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Het woordje “netjes” komt niet voor in het vocabulaire van de versio-crew. Als je een negatieve review schrijft, sluiten ze zonder pardon je account af tot je die review verwijdert. In plaats van naar je klachten te luisteren.

  6. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Mail Versio: — Text 2012.01.03 4:20:04 PM.txt — Bron: http://cl.ly/D21w

    Geachte heer van Hoesel,

    Ik verzoek u om binnen 24 uur de Tweets waarin de twitteraccount @VersioISP en/of ons handelsnaam Versio / Versio B.V. genoemd worden te verwijderen en de domeinnaam VersioBV.nl aan ons over te dragen.

    U maakt zich schuldig aan smaad en u bent hiermee strafbaar volgens artikel 261 van het strafrecht. U poogt willens en wetens de goede naam van ondergetekende en Versio aan te tasten. Dit is iets wat u zelf ook erkent in uw Tweets.

    Voor alle materiele en immateriele schade, direct en indirect ten gevolge van uw handelen en alsmede alle kosten, gerechterlijk en buitengerechterlijk die ondergetekende althans Versio moeten maken ten gevolge van uw handelen hou ik u persoonlijk aansprakelijk.

    Ik verzoek en waar nodig sommer ik u: – het genoemde geschrevene te verwijderen of te rectificeren middels een in overleg met ondergetekende op te stellen tekst – Het plegen van lasterlijke en smadelijke uitspraken over ondergetekende, Versio en haar merknamen en diensten te staken en gestaakt te houden – Het misbruik van merknamen van Versio te staken en gestaakt te houden

    Dorhout Advocaten in Groningen zullen de vervolgstappen zetten als u binnen 24 uur niet voldoet aan bovenstaande.

    Hoogachtend, Reshad Bashir


    reactie Robert:

    Dag dhr Bashir,

    Bedankt voor uw email. Ik begrijp de zorgen uit uw kant en kan me vinden in een deel van u standpunten. Ik ben bereid aan een deel van uw verzoeken tegemoet te komen, mits u de volgende zaken te harte neemt met oog op de kwaliteitsbewaring van Versio: – In de mail: ‘Uw domeinnaam / hosting is verlopen’ geeft u duidelijk aan welke mogelijkheden er zijn, met de bijhorende kosten om dit terug te draaien. – U stuurt in het vervolg op de dag voor de verloopdatum een laatste herrineringsemail, veel klanten zullen dit erg waarderen. – U ontwikkeld een optie waarmee je de standaard DNS server instellingen kan lezen zonder deze te editen – U vermeldt op uw homepagina dat klanten kortingen kunnen verkrijgen door het schrijven van een positieve ISP ervaring. Wel zo transparant.

    Nu u de bovenstaande gedachten in ieder geval in overweging neemt, wat ik u zeker kan aanbevelen, ben ik bereid het volgende te doen: – het genoemde geschrevene te verwijderen of te rectificeren middels een in overleg met ondergetekende op te stellen tekst

    Draagt u a.u.b. aan welke specifieke tweets u aangepast/gerectificeerd ziet, en om welke reden. Ik werk graag mee aan een betere afspiegeling van de werkelijkheid

    Het plegen van lasterlijke en smadelijke uitspraken over ondergetekende, Versio en haar merknamen en diensten te staken en gestaakt te houden

    Ik heb zojuist alle tweets die uw naam bevatten (Reshad Bashir) verwijdert en let nu wat beter op wat ik tweet.

    Het misbruik van merknamen van Versio te staken en gestaakt te houden

    Ik heb nog nergens misbruik gepleegd in enige vorm van de naam Versio BV

    de domeinnaam VersioBV.nl aan ons over te dragen

    Wanneer u zich goed inlicht rondom de kwestie handelsnamen vs. domeinnamen dan weet u wellicht dat u enkel een domeinnaam kan vorderen wanneer deze als handelsnaam wordt gebruikt of wanneer het voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Hier is geen sprake van of geweest. Wel ben ik bereid de domeinnaam versiobv.nl over te dragen voor een vergoeding in enige vorm.

    de Tweets waarin de twitteraccount @VersioISP en/of ons handelsnaam Versio / Versio B.V. genoemd worden te verwijderen

    Allereerst is het ‘het twitteraccount’ en niet ‘de’. Niet alle tweets hebben een strafrechtelijk vervolgbare inhoud en het lijkt me dan ook volstrekt onlogisch om deze te verwijderen. Zie het eerder genoemde punt, hoor ik graag welke tweets (verwijst u bij voorkeur naar de url van de tweet) u veranderd ziet.

    Verder vind ik de term Smaad niet van toepassing. Zoals ook staat vernoemd in artikel 261 geldt Smaad alleen wanneer de klachten niet in het algemeen belang, maar enkel persoonlijk belang zijn (bijvoorbeeld wraak). Ik acht mijn kritiek op Versio zeker van algemeen belang, en heb nagevraagd aan verscheidende volgers of zij mijn mening delen en er wordt aangegeven dat mensen mijn kritiek zeker te harte nemen. Sterker nog, er blij mee zijn. Ik als persoon, en projecten waar ik aan werk, worden ook regelmatig kritisch besproken en het is de schone taak aan iedereen om daar mee om te leren gaan. U kunt de kritiek ter harte nemen, er sportief mee omgaan, of zoals u nu tracht te doen, juridische stappen te zetten. Dat laatste is voor veel bedrijven het meest voor de hand liggend, en ik neem het u dan ook niet kwalijk. Daar tegenover staat wel dat juridische stappen vaak kostbaar zijn en afdoen aan de goede naam. Zoals u zelf ook al aangaf in een bepaald telefoongesprek start u niet zomaar een juridisch proces. Misschien is het raadzaam nogmaals deze keuze te overwegen.

    Ik zie uit naar uw antwoord, ik hoop dat we dit op een nette manier kunnen afronden zonder dat bepaalde media of personen de zaak meenemen en opblazen.

    U kunt mij gerust bellen mocht dat de voorkeur hebben: 06 81 49 55 37.

    Met vriendelijke groeten, Robert van Hoesel

    http://www.robertvanhoesel.com Sent with Sparrow


    Reactie Versio:

    Geachte heer van Hoesel,

    U mag dit verder afhandelen met onze advocaat. U bent strafbaar bezig, blijkbaar heb ik u dit niet kunnen duidelijk maken. Het dossier wordt daarom uit handen gegeven. Het feit dat u dreigt met publicatie bevestigt smaad. Mijn advocaat zal u graag te woord staan. Hij zal zelf contact met u opnemen.

    Hoogachtend, Reshad Bashir

    1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Zo te horen heeft U, heer Bashir een advocaat gevonden die zijn eigen reputatie te kakken wil zetten.

      Denk dat er weinig brood zit in zo’n zaak en dat hij hem niet gaat winnen. Dat de rechter Twitter openbaar zal vinden, dat denk ik wel. Maar gaat hij/zij dit ook zien als ten laste leggen van een bepaald feit?

      Citaat 261 Sr:

      1. Hij die opzettelijk iemands eer of goede naam aanrandt, door telastlegging van een bepaald feit, met het kennelijke doel om daaraan ruchtbaarheid te geven, wordt, als schuldig aan smaad, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes maanden of geldboete van de derde categorie.
      2. Indien dit geschiedt door middel van geschriften of afbeeldingen, verspreid, openlijk tentoongesteld of aangeslagen, of door geschriften waarvan de inhoud openlijk ten gehore wordt gebracht, wordt de dader, als schuldig aan smaadschrift, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.
      3. Noch smaad, noch smaadschrift bestaat voor zover de dader heeft gehandeld tot noodzakelijke verdediging, of te goeder trouw heeft kunnen aannemen dat het te last gelegde waar was en dat het algemeen belang de telastlegging eiste.

      Achja, of het slim is om te doen vind ik maar de vraag. Ik had het iig niet gedaan, maar daar kan ik ook niet over oordelen op basis van reacties….


      Hier de tweets en de uitnodiging tegen betaalde recenties:


      De oorzaak van de rel


      De oorzaak van de rel


      De oorzaak van de rel


      UPDATE: *** 30 oktober 2018 ***
      En dan krijg je dit! 😀
      De oorzaak van de rel


    2. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Zo te lezen zijn er klachten ingediend, maar doet de betreffende Versio als hostingbedrijf uit naam en in opdracht van Reshad Bashir net of er geen klachten zijn ingediend. Ik krijg daar een beetje een raar gevoel bij. Net alsof alles dus enkel positief is.

      Ik ben er mee eens dat je een bedrijf een kans moet geven om fouten op te lossen, maar dat ligt eraan of het bedrijf daartoe bereid is. Ik heb ook wel eens bedrijven getroffen die niet zo behulpzaam zijn en de schuld bij jou leggen.

      Dan zeg ik op mijn beurt dat ze hun krediet verspeeld hebben.

  7. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Ik heb in maart 2011 een vergelijkbaar akkefietje met de heren van Versio gehad.
    Destijds prijkte er op de frontpage een melding “Niet goed binnen 14 dagen uw geld terug”, mede op basis daarvan heb ik bij hun een vps afgenomen.
    Deze vps presteerde echter zo ondermaats (extreem traag) waardoor ik besloot de dienst op te zeggen, er van uitgaande dat ik mijn geld terug zou krijgen. Dat bleek echter niet zo te zijn:

    Geachte heer/mevrouw,
    Helaas geld er bij de VPS servers geen 14 dagen niet goed geld terug garantie aangezien dit een maatwerk product is en u de server zelf heeft geconfigureerd. Wij kunnen het betaalde bedrag dus helaas niet terugstorten.

    Professional Service: sales@versio.nl

    Na een hoop op en neer gemail heb ik toen hier op tweakers een negatief bericht over ze geplaatst. Versio heeft mij toen in eerste instantie ook proberen bang te maken met deze mail, door te dreigen met aangifte van smaad en laster:

    Geachte heer/mevrouw,

    Na zojuist overleg gepleegd heb ik mijn collega opdracht gegeven om de refund uit te voeren, na het lezen van uw reactie op Tweakers hoeft hij dit niet meer te doen. Het is jammer om te zien wat voor figuren wij met deze prijzen als klant aantrekken.

    In de loop van deze week zult u brief van onze advocaat ontvangen. Het door u geschreven is feitelijk onjuist.

    U maakt zich schuldig aan laster danwel smaad en u bent hiermee strafbaar volgens artikel 261 van het strafrecht. U poogt willens en wetens de goede naam van ondergetekende en Versio aan te tasten.

    Voor alle materiële en immateriële schade, direct en indirect ten gevolge van uw handelen en alsmede alle kosten, gerechterlijk en buitengerechterlijk die ondergetekende althans Versio moeten maken ten gevolge van uw handelen hou ik u persoonlijk aansprakelijk.

    Ik verzoek en waar nodig sommer ik u:
    – het genoemde geschrevene te verwijderen of te rectificeren middels een in overleg met ondergetekende op te stellen tekst
    – Het plegen van lasterlijke en smadelijke uitspraken over ondergetekende, Versio en haar merknamen en diensten te staken en gestaakt te houden
    – Het misbruik van merknamen van Versio te staken en gestaakt te houden

    Geeft u aan bovenstaande geen gehoor binnen 5 werkdagen na dagtekening van dit schrijven dan loopt u het risico om in rechte te worden betrokken door ondergetekende en/of Versio.

    Een eis tot rectificatie, een schadevergoeding in de vorm van een geldbedrag en een boetebepaling bij herhaling zullen deel uitmaken van de eis.

    Voorts behoud ik mij het recht voor aangifte te doen wegens smaad en laster.

    Professional Service: sales@versio.nl

    In de tussentijd heb ik contact gehad met consuwijzer, zij vertelden mij dat ik in mijn recht stond en dat ik het beste een aangetekende brief kon sturen wat ik ook gedaan heb. Pas toen deze ontvangen was is Versio overstag gegaan en tot terugbetaling overgegaan.

    Eind goed al goed maar een hoop stress en 8 euro kwijt voor de aangetekende brief.

    Ik ga in het vervolg maar mooi naar een hoster die wat duurder is maar tenminste kwaliteit levert en klantenservice biedt, Versio is in mijn ogen een amateuristisch clubje die niet weten hoe ze een bedrijf moeten runnen.

  8. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Wat een flut bedrijf is het geworden. De helpdesk is niet bereikbaar en reageert niet. Dit verwacht je niet bij een bedrijf waar je al jaren je hosting en je domeinen koopt.

    1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Vervelende strategie en onbetrouwbare hosting. Ze lokken je eerst jaren met goedkope producten en zodra je 50+ domein hebt en het geen doen is om te verhuizen gooien ze de prijzen exponentieel omhoog. Schandalig.

  9. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Pauperhosting eerste klas.
    Het was al erg maar sinds ze zijn overgenomen en de prijzen met 400% hebben verhoogd is het helemaal niets meer.
    Klantenservice reageert niet, constante technische problemen.
    Ik ga lekker verhuizen, toedeledokie versio!

  10. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Verschrikkelijke service.
    Afgelopen vrijdag was er een storing waar al onze domeinnamen en websites er ruim 6 uur uitlagen.
    Dit gelde ook voor al hun overige 600.000 domeinnamen.

    Hierna getracht contact op te nemen met Versio om een passende oplossing te zoeken.
    Meerdere keren/dagen getracht contact te krijgen maar zonder gehoor.
    Er is ook geen telefoonnummer of email adres beschikbaar.

    Ik ben nog nooit zo schandalig behandelt als bij deze oplichters.
    Voor iedereen die nog zit te twijfelen waar hij/zij zijn diensten wilt afnemen zoekt alstublieft verder.
    Versio is in eerste instantie niet duur maal zult u op lange termijn bakken met geld kosten.

    Zie ook: https://pauperhoster.nl/home.html

    1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Ze stoppen domeinen eerder in quarantine dan dat de domeinen daadwerkelijk verlopen, verhogen de prijzen met 400% en helpdesk is onbeschoft en bij een storing vrijwel niet tot helemaal niet bereikbaar.

  11. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Zelf klant geweest bij Versio.

    Het verhaal klopt, klanten zomaar bannen, hadden ze bij mij en nog iemand anders gedaan. Ze doen dat regelmatig, gezien ze mensen betalen voor reviews, komen ze dan toch aan een zogezegd goed tevredenheidcijfer door manipulatie hiervan.

    Moet je maar voorstellen,
    mijn site banden ze, wegens overbelasting zogezegd.
    Had een phpBB forum, clean, met nog geen 100 users in totaal geregistreerd haha xD

    Iemand anders werd daar ook tijdje geband wegens een mini cronjob te doen, die hij al maanden had lopen, en opeens toch maar slecht bleek te zijn, om toch maar iemand de schuld te geven xD.

    Wie kwaliteit wilt, gaat alvast zeker niet bij Versio 😛

  12. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

    Voor een budget hosting had ik eigenlijk geen andere reviews verwacht? Sommige mensen verwachten gewoon teveel en ja dat levert wat mindere reacties op.

    1. Firefox 60.0 Firefox 60.0 Windows 7 Windows 7
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

      Ook budget hosters kunnen gewoon normaal met hun klanten omgaan en klachten serieus nemen. Het mag toch niet zo zijn dat omdat het een budget hosting is ze de klachten maar laten voor wat het is en enkel de positieve reacties eruit plukken. Ook met budget spul moet klantvriendelijkheid voorop staan en niet dat hierop gekort wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *